De Kingspan Group plc werd in 1972 in Ierland opgericht als klein familiebedrijf dat zich bezighield met het fabriceren van metalen gevelbekleding en gewalste constructieprofielen. In 1977 introduceerde het bedrijf haar eerste geïsoleerde sandwichpaneel. Momenteel vertegenwoordigt de fabricage van geïsoleerde sandwichpanelen meer dan een derde van de totale omzet van de Kingspan Group plc.

Established at the end of the 60’s, MECCANICA FADINI is today one of the leading manufacturers of automatic gate systems in the European Community and is represented in more than 50 nations. The company, the plant of which spreads over a vast area in Cerea, in the province of Verona, has grown very fast and specializes in developing, designing, producing and trading access control systems, for industrial, commercial and residential applications.

Privacon Hekwerken is producent van hekwerken, passend in elke omgeving. Onze producten worden veelal geleverd aan andere hekwerkbedrijven, waarbij bij de productie onder private label de identiteit van de afnemer gewaarborgd blijft. Omdat Privacon beschikt over eigen productiefaciliteit, kunnen wij ons motto ‘Sterk in maatwerk’ meer dan waar maken. Privacon heeft jarenlang ervaring in het produceren en leveren van hekwerken en toegangspoorten in alle soorten en maten.

We beschikken over een ruim standaard assortiment, maar door ons flexibele productieapparaat zijn ook vele custom made ontwerpen mogelijk. Duurzaamheid en veiligheid staan garant bij onze sfeervolle hekwerken!

MCB Nederland maakt deel uit van de internationale MCB Groep.
Op metaalgebied is MCB intermediair tussen klanten en kwaliteitsleveranciers uit de hele wereld.
Als groothandel en service center stellen we ons niet op als zomaar een leverancier, maar nadrukkelijk als partner van de metaalverwerkende industrie. Een gewaardeerde partner, al decennia lang.
Bij MCB staat de klant centraal, U ook!

Vanuit een solide organisatiestructuur, Schelfhout België, gevestigd in Villers-le-Bouillet in de Luikse regio, begeleidt en adviseert klanten in hun selectie van tegels en natuursteen producten van erkende en bewezen kwaliteit. Een grote collectie van keramiek, een verscheidenheid van texturen en formaten, een explosie van kleuren : deze waaier van mogelijkheden binnen het Schelfhout aanbod is een onmiskenbare troef in uw keuze van tegels voor uw badkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken en terras.

Repair roof leaks with Liquid EPDM Coatings and Liquid Rubber Coatings the only choice for a lasting solution. EPDM rubber products work on more roofing materials than any other kind of coating. Liquid EPDM coating has been the one product recommended time and again by contractors throughout the USA as an economical and long lasting solution. A proven alternative to roof replacement.

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort. Dankzij de voortdurende aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling zijn de isolatieoplossingen bovendien duurzaam. De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., is onderdeel van de Kingspan Group. Kingspan is wereldwijd leider op het gebied van hoogwaardige isolatie, bouwmaterialen en geïntegreerde solar-oplossingen.